Menu

Lamellgardin | Lumina Svart (1888)

Leveringstid: ca 2-3 uker

kr 1 445,00

* Påkrevde felt




Dine valg

    kr 1 445,00
    Detaljer
    Tilleggsinformasjon
    Produktomtaler

    Detaljer

    Lamellgardiner

    Lamellgardiner

    Lamellgardiner er stilren og fleksibel solskjerming. Produktet egnet for store vindusflater og du kan justere lysinnslipp og utsyn ved å vri lamellene i ønsket vinkel. Lamellgardiner er også godt egnet som romdelere eller innsynskjerming til kontorer og møterom.

    Alle våre lamellgardinger utføres i med 89 mm brede lameller og leveres ferdig tilpasset etter målene du oppgir ved bestilling. Ingen ytterligere tilpasning skal være nødvendig.

    Farger og tekstiler


    Velg mellom et bredt sortiment med ulike farger og transparentgrad. Toppskinnen leveres i grå, hvit eller svart. Rengjøring utføres ved vanlig støvtørking eller lett fuktet klut. For vanskelige flekker kan det benyttes mildt såpevann.

    Betjening


    Standard betjeningsvalg er rundragsnor og kulekjede. Rundragsnoren benyttens til å dra lamellene og kulekjedet benyttes til å vinkle lamellene. Lamellgardiner kan også leveres med motor og fjernkontroll som tilvalg. Motoren plasser enten bak eller over skinnen.

    Parkering


    Lamellgardiner har mange muligheter for parkering av lamellene. Planlegg innredningen i rommet og pass på at Tilgjengelige valg finner du i konfiguratoren ovenfor.

    Braketter


    Velg mellom vegg- eller takbraketter. Ved montering i nisje (takbraketter) er det verdt å bemerke seg at senter av skinnen må monteres min. 45 mm ut i nisjen fra vinduet.

    Barnesikring


    For at produkter med snorer skal være trygge for barn, ber vi deg om å oppgi avstanden fra gulv til overkant av gardinen. Dersom snor eller kjede er lavere enn 150 cm fra gulvet, skal dette surres fast i en medfølgende snorholder.

    Maks bredde: 6000 mm.
    Maks høyde: 4000 mm.

    Bilde #1 viser tekstilen med lys forfra, og bilde #2 viser lys bakfra.

    Leveringstid: ca 3-5 uker.

    Tilleggsinformasjon

    Tittel Lamellgardin | Lumina Svart (1888)
    Varekode 250255-1888
    Fargekategori Svart
    Maks. bredde 6000 mm
    Maks høyde 4000 mm
    Lystett Nei
    Skinne-/beslagsfarge Hvit, Sølv
    Prisgruppe 0
    Monteringsvalg På vegg, I nisje

    Produktomtaler

    Skriv din egen omtale