Menu

Heroal ZIP-screen

+ Les mer om Heroal VS Z ZIP-screens (vis/skjul)

Heroal VSZ zip-screen

Heroal VSZ ZIP-screen er en vindsikker og meget funksjonell vindskjerming. Utførelsen er diskret, men effektiv og passer til de aller fleste bygg og hustyper. Egenskapene til ZIP-screens gjør dem til den desidert mest vindsikre solskjermingen på markedet. Solskjerming leveres med motorisert betjening som standard og Somfys RTS eller IO fjernstyring kan velges mot tillegg.

Design og funksjonalitet


Heroal VSZ zip screen skinne og duk

Duken føres i et glidelåsprinsipp i styreskinnene hvilket sørger for at duken alltid er stram slik og at tekstilen ikke krøller seg. Dette gjør også at solskjermingen er godkjent for bruk i inntil 20 m/s og gjør det til vårt absolutt mest vindsikre produkt.

Størrelser og dimensjoner


Heroal VSZ har 3 typer kassetter å velge blant

Kassetten på Heroal VSZ varierer etter størrelsen på produktet (se matrise under). Minste kassett måler 85 x 85 mm (se matrise under). Bunnskinnen er 32 mm høy, så når duken er rullet opp måler dekkasse pluss bunnskinne fra 117 mm i høyden. Styreskinnene måler 35 x 37,5 mm. Maks produktmål (BxH) er 5000 x 3000 eller 3000 x 5000 mm.

Screentekstiler


Heroal har Copaco 5% screenduk som standard

Screentekstilene er laget vevd og plastbelagt glassfivertråder. De hindrer både lys og varme meget effektivt samtidig som du beholder utsynet innenfra. Vær oppmersom på at flere av dukene har forskjelling inn- og utside. Du kan selv velge hvilken side av duken som skal vende ut når du bestiller.

Betjening


Heroal VSZ leveres med kablet motor som standard. Vi anbefaler på det sterkeste å oppgradere til trådløs betjening (RTS eller IO) med fjernkontroll eller trådløs veggbryter. Da vil du også kunne styre solskjermingen din via mobiltelefon eller nettbrett dersom du har en Somfy Tahoma Home Control.

Farge og overflate


Hvitlakkert eller natureloksert aluminium er standard farge og inngår i basisprisen. Mot tillegg leveres valgfri RAL-farge etter Corrocoats standard fargekart. Overflaten lakkeres da med lakktykkelse ca 60 my og glans 70+ -7. Dette er en overflate som holder seg år etter år med minimal falming.

Sol- og vindautomatikk


Heroal VSZ ZIP-screen kan kobles til sol- og eller vindautomatikk for optimal komfort. Da vil solskjermingen automatisk gå ned mens solen er tilstede, trekke seg opp dersom det blåser for kraftig. Du kan når som helst velge å deaktivere solautomatikken, men ikke vindautomatikken da dette er en sikkerhetsfunksjon.

Kassettstørrelser


Størrelsen på kassetten vil avhenge av produktets bredde og høyde. Nedenfor ser du en matrise over hvilke kassetter som rommer bredder og høyder. Dersom du skal ha flere screen med ulike størrelser på én fasade / vegg, anbefaler vi deg å kontakte oss slik av du får lik kassettstørrelse på produktene som henger ved siden av hverandre.

H/W 400 3000 3001 4000 4001 5000
400 85 mm 105 mm 125 mm
1400
1401 95 mm 125 mm
3000
3001 105 mm
3400
3401 125 mm 125 mm
4400
5000

Breddemål


Min.breddemål = lysåpning + 70 mm.

Styreskinnene til Heroal VSZ er 35 mm brede. Derfor er det minste breddemålet du kan ha være [lysåpning + 70 mm]. og dersom du har plass anbefaler vi å legge til ytterliegere 10 mm. slik at du har litt å jusetere med. Du kan selvsagt ha bredere enda bredere enn dette der som du har plass på siden av vinduene.

Høydemål


Min.høydemål = lysåpning

Selv om minste høydemål = lysåpning er det verdt å merke seg at toppkasse og bunnskinne bygger fra 117 mm avhengig av størrelsen på screenen. Hvis du har plass over vinduet anbefaler vi deg derfor å legge til disse millimeterene på lysmålet slik at ikke kassett og bunnskinne stjeler utsikt innenfra. Se egen tabell for kassettstørrelser.

Vær også oppmerksom på eventuelle hindringer som f.eks. vannbrett. Dersom dette kommer i veien for screenen, kan du enten;

  • Snu screen slik at styreskinnene kommer ut fra veggen
  • Montere screenen i underkant av vannbrettet
  • Fóre ut screenen i bakkant slik at du kommer klar av vannbrettet (ikke anbefalt)

Montasje


Informasjon kommer.

Forsendelse

Heroal VSZ ZIP-screens sendes i sin hele bredde med sammenlagte styreskinner. Pakken er solid emballert i kraftig pappkartong.

Velg farge:

22 vare(r)

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge