Menu

Vental 80 mm fasadepersienner

Vental 80 mm utvendige persienner


Vental 80 mm er en kraftig fasadepersienne med 80 mm brede lameller og styreskinner som gir ekstra stabilitet. Leveres med sveiv som standard, men kan også velges med motorbetjening. Fjernstyring (RTS) kan velges som tillegg. Stopper 80% av varmen, noe som gir et godt inneklima.

+ Vis produktinformasjon

Design og funksjonalitet


Vental 80 mm styreskinner

Persiennen leveres med 80 mm brede lameller som stopper inntil 80% av varmen. Lamellene er sikret på sidene med styreskinner som er ilagt støydempende neopren. Leveres med innebygd vindlås i toppkassen som holder den innstilte lamellvinkelen selv i sterk vind.

Størrelser og dimensjoner


Vental 80 mm kjedet persienne

Vental 80 kan leveres inntil 4 meter bred og 4 meter høy. Dersom vinduet er bredere kan flere persienner monteres i rekke med doble styreskinner i midten. Man kan også koble persiennene sammen med en aksling slik at man kun trenger én motor pr per gruppe. Spørs oss gjerne om råd.

Materialer


Vental 80 mm lameller

Persiennene er laget av vedlikeholdsfrie materialer. Valsede aluminiumslameller gjør konstruksjonen sterk mot skader og bulker. Styreskinnene er laget av ekstruderte aluminiumsprofiler og er foret med slitesterk neopren for smidig og støysvak kjøring.

Betjening


Persiennen leveres med manuell sveiv som standard, men vi vi anbefaler på det sterkeste å oppgradere til en motor for fjernstyrt betjening med fjernkontroll eller trådløs veggbryter. Da vil du også kunne styre solskjermingen din via mobiltelefon eller nettbrett dersom du har en Somfy Tahoma Home Control.

Farge og overflate


Du kan velge blant 20 forskjellige lamellfarger fra vårt standard fargekart. Styreskinner leveres i naturleloksert aluminium som standard, men kan lakkeres i valgfri RAL mot tillegg. Kontakt oss for mer informasjon.

Sol- og vindautomatikk


Dersom du har motorstyring kan persiennene kobles til sol- og eller vindautomatikk for optimal komfort. Da vil solskjermingen automatisk gå ned mens solen er tilstede, trekke seg opp dersom det blåser for kraftig. Du kan når som helst velge å deaktivere solautomatikken, men ikke vindautomatikken da dette er en sikkerhetsfunksjon.

Velg farge: