Menu

Tjenester og leveranser til prosjektmarkedetProdukter & tjenester til prosjektmarkedet

Tilbake

Umbra Produkter AS har hovedsakelig sin omsetning fra proffmarkedet. Selskapet har vært etablert i proffmarkedet siden 1979, og har gjennom disse årene opparbeidet seg lang erfaring fra bygg- og entreprenørbransjen. Vi verdsetter kvalitet og har derfor, imotsetning til flere av våre konkurrenter, vår egen produksjon av dører, vinduer og fasader. For våre øvrige produkter benytter vi solide leverandører med en kvalitet vi kan gå gode for.

Produkter


I tillegg til sortimentet du finner i vår nettbutikk, fører vi et bredt utvalg av produkter til prosjektmarkedet. Vi leverer alt av solskjerming, glass- og aluminiumsprodukter til store og små prosjekter i både privat og offentlig sektor.

Prosjektering og anbud


Våre dyktige prosjektledere rådfører storkunder og entreprenører i tilbudsfasen og leder senere prosjektene fra a til å. Det sikrer optimale og kundeorienterte løsninger som tilfredsstiller alle dagens tekniske krav.

Montasje


Vi har egne, dyktige montører med mange års erfaring med glass og aluminium. Å jobbe med byggematerialer av glass og lakkerte overflater setter store krav montøren for å gi et perfekt resultat.

For entreprenører

Tilbake

Vi har lang erfaring med entreprenørledede byggeprosjekter, og kan levere prosjekter av ulik størrelser. Vi vet at fremdrift, kvalitet og tilgjengelighet er viktig for deg som entreprenør - derfor jobber vi målrettet for å imøtekomme dette til enhver tid.

Tilbud og anbud


Vi gir tilbud og anbud på prosjekter av varierte størrelser, og beregner pris basert på grunnlaget vi mottar fra deg. Jo bedre grunnlaget er, jo raskere vil du motta tilbud. I hektiske tider vil vi vanligvis prioritere henvendelser med et solid og ryddig tilbudsgrunnlag. Dør- og vindusskjema er å foretrekke, men hvis grunnlaget er utilstrekkelig, kan det også være behov for befaring av byggeplass.

Forespørsler kan sendes til post@umbra.no.

Våre prosjektledere


Vi har dyktige prosjektledere med mange års erfaring fra bransjen og besitter meget solid produktkunnskap. Det er samme prosjektleder som følger et prosjekt fra start til slutt, og således har prosjektlederen god oversikt over alle aktiviteter som foregår igjennom de ulike prosjektfasene - fra tilbud, produksjon, montasje og sluttkontroll. På dette viset eliminerer vi feil som ofte oppstår som følge av overlapping av prosjektledere.

Våre montører


Vi benytter for det aller meste våre egne faste ansatte montører. Erfaringsmessig sikrer dette den beste kvaliteten, da våre ansatte kjenner både produkter og montasjeprinsipper til fingerspissene. Dette kommer også deg som entreprenør til gode da du kan føle deg trygg på at vi leverer både fremdrift og kvalitet.

Våre montører har selvsagt alle nødvendige kurs, sertifiseringer og opplæring for å utføre det arbeidet de skal.

Kvalitetssikring


Vi har omfattende kvalitetssikring på våre produkter og vår montasje. Som et ledd i vår "P-merke" sertifisering, gjennomgår våre produkter inntil 3 skriftlige kontrollrutiner før overlevering. I tillegg gjennomføres også visuelle vurderinger underveis i prosessen. Skulle det likevel foreligge mangler eller skader på produktene som skyldes vår feil, retter vi selvsagt dette opp umiddelbart uten diskusjon.

For arkitekter

Tilbake

Detaljer er viktig. Derfor er vi opptatt av å kunne levere gjennomtenkte produkter med god dokumentasjon. Vi er behjelpelige med detaljer og innfestingsprisipper. Ta gjerne kontakt med oss tidlig i prosjekteringsfasen - jo tidligere vi kan få bidra, jo høyere kvalitet og tilfredshet kan vi levere.

DWG-filer og tekniske detaljer for våre aluminiumsprodukter

For denne type informasjon henviser vi til Sapa sine egne nettsider. Dwg-filer og snitt finner du under menyvalget "Oppriss og detaljer" på Sapa sine nettsider:

Tekniske tegninger / DWG


Se Sapa sine nettsider


Solskjerming


Vår hovedleverandør av solskjermingsprodukter, er Vental Norge. Vental er et datterselskap av det verdensomspennende Hunter Douglas og er en velrennomert leverandør av høykvalitetsprodukter.

Ofte er solskjerming en glemt detalj som blir lidende av dårlige kompromiss på grunn av sent fokus. Sannheten er at solskjerming utgjør en ekstremt viktig funksjon på bygget som kan gi store besparelser i økonomien som følge av redusert oppvarming og kjøling. Solskjerming kan også gi fasaden et spennende og moderne preg.

Se gjerne vårt produktsortiment i vår nettbutikk, eller besøk vår leverandør og samarbeidspartner, Vental, sine nettsider. Har du spørsmål om våre produkter så kontakt gjerne en av våre saksbehandlere.

Øvrige produkter


Skulle du ønske detaljer om våre øvrige produkter og/eller tjenester, så kontakt oss gjerne på telefon (+47) 33 46 23 70 eller send en epost til post@umbra.no

For byggherre

Tilbake

Som byggherre har man gjerne et sett kriterier og behov man videreformidler til entreprenøren, men det kan være vanskelig å vite hva slags krav man skal sette til funksjonalitet og kvalitet. Her opplyser vi om et par nøkkelpunkter som kan være verdt å bemerke seg underveis i byggeprosessen når valgene skal tas. Du kan og bør være aktiv ved valg av underleverandører.

Still spørsmål til kvalitet!


Med et presset budsjett har man lett for å velge rimeligste alternative tilbud, men man bør være oppmerksom på at en rimelig løsning kan blir vesentlige dyrere enn alternativene på lang sikt. Derfor bør du forsikre deg om at produkter og underleverandører av entreprenøren leverer kvalitet. I dagens pressede marked ser vi en rekke prisgunstige produkter med tilsynelatende gode tekniske spesifikasjoner, men som viser seg å ha vesentlig dårligere holdbarhet enn alternativene.

Derfor kan være vanskelig å avdekke kvalitet ved å lese produkspesifikasjoner på et dataark, og av den grunn anbefaler vi deg som byggherre om å sjekke entreprenørens underleverandørers referanser og skussmål.

Vi lever av fornøyde og tilfredse kunder. Derfor jobber vi hardt og målrettet for å oppfylle kundens forventninger til utførelse og kvalitet.

Brukernes behov i fokus


Hvem skal benytte bygget? Er det firmaet du selv representerer, eller skal det leies ut til en tredjepart? Skal man selv benytte bygget, vet man gjerne hvilke behov man selv ønsker å tilfredsstille. Dersom bygget skal leies ut til en annen aktør, kan det være verdt å vurdere leietakerens behov til solskjerming, brannsikring, persontrafikk, osv. Vi ser ofte at selv nybygg trenger oppgraderinger kort tid etter at de står ferdig, hvilket vanligvis blir mer kostbart enn å implementere produktene i første hånd.

Fornøyde og lojale leietakere er viktig i dagens marked for å skape sikker omsetning for morgendagen.

Service og vedlikehold


Som eier av et bygg er du selvsagt opptatt av driftssikkerhet og driftskostnader. Selv om vi leverer vedlikeholdfrie produkter, er det verdt å merke seg at alle bevegelige deler krever service og vedlikehold. Vi kan tilby gunstige serviceavtaler som reduserer risikoen for driftsstans og uforutsette kostnader, og som sikrer høy prioritet dersom uhellet skulle inntreffe.


Vi er godkjente av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut og er således berettighet til å kvalitetssikre våre aluminiumsprodukter med P-merket.


Vi er godkjent for ansvarsrett av direktoratet for byggkvalitet.


Vi er registrert som en seriøs leverandør under Achilles sin StartBANK-ordning.